Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Kamniški vrh
miri     
3.4.2020
Hribčkov kolikor hočeš.
Kamniški vrh1
primoza     
3.4.2020
Drago oprosti, zdaj pa se že tebi malo kisa... Noben te ni prikoval, še najmanj tisti, ki hodimo po pravilih stroke.
djimuzl     
3.4.2020
Kakšnih "pravil stroke"? O obiskovanju visokogorja ali nepotrebnem potovanju v druge konce Slovenije? Samo kazni si se ustrašil, še dobro, da si nabavil toliko WC papirja. nasmeh
Zdaj pa se tolčeš po prsih kot King Kong na poživilih, češ, jaz pa to spoštujem...
dprapr     
3.4.2020
Pa še s pepelom se je sedaj posipal, ups, s prostovoljnim delom.nasmeh
djimuzl     
3.4.2020
Z razkužilom, Drago, z razkužilom.. nasmeh
redbull     
3.4.2020
Hahaha, pocas bom še jst mogu iz svojega vrha začeti objavljati vsak dan. mežikanje
primoza     
3.4.2020
Drago samo malo si mi fouš za našo lepo, veliko občino.velik nasmeh
primoza     
3.4.2020
Danes na Kamniški vrh. To pot se je priključila Ajda, ker je Žan moral ostati v virtualni šoli. Tako sva od mostu gor odšibala na vrh v 41 minutah in 20 s. Razmere odlične, toplo in s čudovitim razgledom. Tako sva se na vrhu zadržala kar eno uro in se sončila. Spet en tak lep, sončen dan v naši čudoviti, lepi občini.
Kamniški vrh Današnji sprehod1
Kamniški vrh Moja draga hči2
simon79     
3.4.2020
Uau, ... in 20 sekund
no comment
matej6     
3.4.2020
Res ne razumem primitivnih komentarjev ter gnojnice, ki se zliva na hribi.net??? Ali mogoče primoza krsi kakršenkoli zakon? Kolikor je meni znano, lahko vsak državljan Slovenije opravi sprehod v svoji občini in če je to Kamniški vrh je pač to Kamniški vrh. Verjamem, da je primoza že toliko izkušen gornik, da ve, kdaj izpostavlja sebe in družino pred nevarnostjo. Tukaj res ne vidim nobenega problema, vseeno bolje, da gre človek na sveži zrak, kot da doma čepi pred računalnikom ter potroši škatlo cigaretov ter flašo ali dve žganega. Se strinjam, da so časi težki, a bomo morali vseeno pokazati malo več strpnosti ter solidarnosti. Le tako bomo skupaj kaj dosegli. Če vam je pa primoza nevšečen, pač ne spremljajte njegovih objav. Enostavno kot srbski pasulj. Bodite fajn ter zdravi.
primoza     
3.4.2020
Žal sem vmes govoril še z upravnikom glwde nekega zamakanja v hiši. To mi je definitivno vzelo 20 s. Morda bi jih moral odšteti.
dprapr     
3.4.2020
Primož, nič ti nisem fouš, čeprav je res malo večja od moje, cca 6x. Pri moji moraš pri bolj hitri hoji paziti, da ne stopiš preko...nasmeh
primoza     
3.4.2020
Saj s tabo sem se le malo pohecal, kot ti z mano. Drž se Drago.nasmeh
drdivx     
3.4.2020
Sama škodoželjnost vas je. Povejte po pravici da ste ljubosumni in škodoželjni, ker ima primoza mlado žensko katera za razliko od vaših ima raje sprehod v naravi, kot sprehod od hladilnika do sedežne in gledanje španskih, turških....nadaljevank.
To posebno velja za ..., no sami se boste prepoznali.
primoza     
3.4.2020
Domnevam, da je v gornjem zapisu nekaj resnice. Ampak zraven je potrebno všteti menjavo pokakanih plenic, neprespane noči ipd. Ampak najlepše spomine imam prav na planinarjenje z Ajdo in Žanom, pa z bivšo, dokler se ji je dalo. Tako je ponovitev zelo logična. Tudi drugače sem prav presenečen, kako globoko v obeh otrocih so zakoreninjene gore in aktivnosti v naravi nasploh. Sem prav ponosen.nasmeh
djimuzl     
3.4.2020
Mislim, da gre za kamniško egotrip donkihotovsko nadaljevanko z Viševniki, cerkljanskimi in idrijskimi siri, večnim sprenevedanjem, razkužilom in ulomki.
Sicer je pretežno duhamorna, a vseeno pestrosti ne manjka, glavni karakter ima v svoji borbi s tapametnimi pravičniki težko delo, a je zahvaljujoč svoji pragmatični ideologiji neumoren in nepopustljiv.
Ocena: 6/6
lino     
3.4.2020

Ni mi jasno kako dosega Primož tako enormno visoko publiciteto in popularnost na forumu. Njegov donkihotovski spopad s tako rekoč vsemi možganskimi trusti na Hribi.net je vedno fenomenalen. Njegovi posti in fotografije so zanimivi in vsem razumljivi. Pa tudi njegovi odgovori niso nikoli nesramni ali sovražni. Primož in ostalim 4/5 članom družinskega klana še naprej veliko pozitivizma in sreče! nasmeh
djimuzl     
3.4.2020
Bravo, Sančo nasmeh
drdivx     
3.4.2020
@primoza
Citiram: dokler se ji je dalo
To pomeni da so moje domneve glede ljubosumja in tipične slovenske škodoželjnosti skoraj potrjene.
Nasvet za vse. Če bi bili radi kot primoza pustite vašim boljšim polovicam daljinca v rokah, če ne ga zabrište skozi okno.
Obstaja še tretja možnost, da ga ji namerno prepustite, daljinca mislimzavijanje z očmi. Pa še četrta možnost. Bodite srečni v bližini tiste osebe, ki vam ugaja ne glede na to kaj drugi mislijo.
alyskyfly     
3.4.2020
Kere poti pa so pod oskrbo PD Kamnik?
Se mi ni zdi pošteno, da živim petdeset metrov stran od meje z Kamnikom in imajo oni miljon hribov za iti mi pa nobenega.
Se pa malo tihotapim čez teden v hribe mežikanje
Stran: 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki